facebook
facebook
twitter
Aqua superPower
Aqua superPower
Aqua superPower és la primera empresa que desenvolupa i instal·la una xarxa mundial de càrrega ràpida marina per a donar suport al canvi sostenible cap a la descarbonització i la conservació dels mars. Els carregadors de la xarxa de Aqua proporcionen una càrrega fiable i ultraràpida de 25kW-150kW de corrent continu per a embarcacions elèctriques i híbrides, tant d'esbarjo com comercials, des de motos aquàtiques fins a embarcacions auxiliars de superiots i transbordadors de passatgers. Ports com Mònaco, Cannes i St. Tropez ja estan equipats amb carregadors Aqua superPower.

Els usuaris de les embarcacions podran accedir a la xarxa Aqua a través de l'aplicació segura Aqua, que els permetrà veure un mapa amb les opcions dels carregadors i oferirà ajuda a la navegació fins als destins dels carregadors.

Aqua subministrarà i instal·larà carregadors de xarxa intel·ligents d'alta potència preparats per al futur sense cap cost per al propietari/operador del lloc. Així, els propietaris de ports esportius i els operadors portuaris amb visió de futur es veuen incentivats a fer el canvi a l'energia elèctrica com a part dels seus esforços de sostenibilitat.

Aqua superPower està treballant per a crear una infraestructura marina electrònica amb una xarxa de serveis de càrrega ràpida marina connectats per als usuaris d'embarcacions elèctriques, inclosos tots els membres de l’ACPET.

Per a més informació, visiti www.aqua-superpower.com.

Aqua superPower
 
Més informació

PUBLICITAT

CONTACTAR