facebook
facebook
twitter
Fri, L 28 December 2018
David Vellet nou Capità del Port de Sitges-Aiguadolç
David Vellet nou Capità del Port de Sitges-Aiguadolç

Els últims 10 anys ha estat desenvolupant la seva tasca professional dins del equip de direcció tècnica i operativa de Vilanova Grand Marina

El Port de Sitges-Aiguadolç va incorporar nou Capità en el seu equip el passat 5 de novembre, David Vellet Serramalera, navegant especialitzat en instal·lacions portuàries esportives i en el desenvolupament e implementació de projectes amb més de 20 anys de trajectòria en la nàutica d'esbarjo.

Vellet s’ha format com a navegant tant a Catalunya com a Anglaterra, va iniciar la seva trajectòria professional com a capità de iots de xàrter a les illes balears, i durant més de 10 anys va estar navegant per l'estranger en multitud de iots de fins a 50 metres d'eslora. 

Els últims 10 anys i fins el passat mes d'agost ha estat desenvolupant la seva tasca professional dins del equip de direcció tècnica i operativa de Vilanova Grand Marina. Vellet arriba amb una àmplia experiència professional en el món nàutic i moltes ganes d'aportar el màxim en el dia a dia de l'òptim funcionament d'una entitat de referència com és el Port de Sitges-Aiguadolç.

Bookmark and Share