facebook
facebook
twitter
Fri, December 28th, 2018
Satisfacció dels Ports Esportius Catalans en el Saló Nàutic de París
Satisfacció dels Ports Esportius Catalans en el Saló Nàutic de París

Per l’estand de l’ACPET han passat molts dels seus associats així com diverses personalitats del sector com el Gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez

Corren aires positius en el sector nàutic i això s’ha notat en el Saló Nàutic de París 2018 que s’ha celebrat a la capital francesa del 8 al 16 de desembre i on l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) ha estat present, com cada any, amb estand propi. L’ACPET, que ha comptat amb la col·laboració de Ports de la Generalitat, ha promocionat en un dels certàmens més importants del món en el sector, tota l’oferta dels seus ports i clubs associats. 

L’Associació també ha fet difusió de les seves pròpies iniciatives com són el ‘Sailing Costa Brava’, un forfait d’amarratge d’una setmana als ports adherits a un preu inigualable, el ‘Navegar té premi. Amarra Gratis!” que ofereix nits d’amarratge gratuïtes a cada un dels ports participants, i el ‘Marina Day’, el dia dels ports esportius de Catalunya, on tots els ports de l’ACPET celebren una jornada festiva amb activitats gratuïtes per a tota la família, aquest 2019 se celebrarà el dissabte 8 de juny.

Durant els 9 dies que ha durat el Saló han passat per l’estand de l’ACPET diversos representants dels seus ports i clubs associats així com diverses personalitats del sector com el Gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, entre d’altres. El Saló Nàutic de París és un dels certàmens de referència del sector en el que el visitant pot trobar les principals novetats de la nàutica actual i una àmplia selecció d’empreses i promotors turístics.

Bookmark and Share