facebook
facebook
twitter
Tue, March 6th, 2018
El regatista del CN Sant Feliu Izan Codinachs participarà al Campionat d’Espanya d’Optimist
El regatista del Club Nàutic Sant Feliu Izan Codinachs ha entrat a la selecció catalana de vela en Optimist Grup 2 i participarà al Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a Cambrils del 28 de març a l’1 d’abril.

Ho ha aconseguit aquest cap de setmana a Salou, a la darrera regata classificatòria per l’equip català. En aquesta ocasió, es van disputar només tres  proves dissabte en què l’Izan va quedar 40è, 2n i 14è i cap diumenge per la manca de vent.Sumada aquesta darrera cita, el regatista de Llagostera és 14è al rànquing general i primer de la categoria sub13.

El segueix de prop la seva companya d’equip Cristina Russinyol, que està en 32a posició de Catalunya a només 7 places d’entrar a la selecció. Tindrà una nova oportunitat de fer-s’hi un lloc al Campionat de Catalunya, en què es posaran en joc noves places per l’equip català per anar a competir al Campionat d’Espanya.