facebook
facebook
twitter
dc, 6 d'abril d 2022
Tornen les Jornades Tècniques dels Ports de Catalunya
Tornen les Jornades Tècniques dels Ports de Catalunya

Durant els dos dies de les jornades es tractaran els principals temes d’interès dels Ports Esportius catalans, aquest any amb el medi ambient com a eix principal

Després de dos anys sense poder-se organitzar, tornen les XVIII Jornades Tècniques i de Treball dels Ports de Catalunya que organitza l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) els propers 5 i 6 de maig al Club Nàutic El Balís. L’acte reunirà als principals representants dels ports associats de l’ACPET, també a directius d’altres ports de l’Estat, així com personalitats de l’Administració i altres agents dels sector. 

Durant els dos dies de les jornades es tractaran els principals temes d’interès dels ports esportius catalans així com d’altres aspectes rellevants dels sector nàutic. ‘Innovació i millores en el servei dels ports’, ‘Mitos de la sostenibilidad afectando la industria náutica’, ‘La Trancisió Energètica en els ports esportius’ o els ‘Impactes potencials del Canvi Climàtic sobre els ports i mesures d’adaptació’, són alguns dels temes que es tractaran a les ponències.

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR