facebook
facebook
twitter
dj, 17 d febrer d 2022
Prepara’t pel MedFoto 2022: consulta les bases!
Prepara’t pel MedFoto 2022: consulta les bases!

El MedFoto, el concurs internacional de fotografia de la Mediterrània organitzat per la Fundació Alive i el Club Nàutic l’Escala torna amb la voluntat d’arribar tant a aficionats com a professionals de la fotografia, que podran presentar fins a 15 fotografies cadascun distribuïdes en qualsevol de les set categories proposades.

En joc, fins a gairebé 4.000 euros de guardons en metàl·lic que es repartiran entre les fotografies vencedores de cada divisió i quatre premis molt especials. D’una banda, una excursió amb veler per la Costa Brava que s’endurà la imatge guanyadora de la categoria Votació Popular. Aquesta serà la que obtingui més “M’agrada” al compte d’Instagram del concurs.

Per l’altra, el nou guardó que s’endurà el guanyador de la fotografia més atractiva presa dins els límits geogràfics de la Costa Brava, consistent en un cap de setmana en un bungalow al Càmping la Ballena Alegre per 4 a persones.

El vencedor de la categoria l’Escala, podrà viure una experiència molt especial a l’Escala per a dues persones i que inclou una nit d’hotel amb esmorzar, un dinar o sopar i una visita al Museu de l’Anxova i de la Sal o bé a l’Alfolí de la Sal – Museu de l’Escala.

Finalment, l’autor menor de 16 anys que presenti la millor fotografia segons el jurat guanyarà un curs de vela lleugera, creuer o rem de mar al Club Nàutic l’Escala.

Les categories novament són set però hi ha novetats en dues d’elles, que s’amplien per reflectir millor la realitat de la seva dimensió. És el cas de la divisió d’Esports, que passa a denominar-se Esports i Oci per integrar també les activitats d’oci que es desenvolupen al voltant de l’entorn litoral i marí. També el de Conservació, ara Conservació i Canvi Climàtic amb la intenció de recollir imatges que plasmin els efectes d’aquest fenomen tant a l’ordre del dia.

La decisió recaurà en un jurat d’experts en el món de la fotografia i el medi marí com són Oriol Alamany, Josep Pallí i Laura Carrau, el naturalista i fotògraf Bernat Garrigós i el biòleg Josep Vilanova. Enguany s’incorpora, a més, Xavier Salvador, guanyador del MedFoto 2021.

Les guanyadores es donaran a conèixer el dia 5 d’agost en un acte que tindrà lloc al Club Nàutic l’Escala i que servirà per inaugurar l’exposició de les 42 imatges finalistes a les instal·lacions de l’associació esportiva. L’exhibició podrà visitar-se fins el 4 de setembre.

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR