facebook
facebook
twitter
dt, 21 d setembre d 2021
La millor ajuda a la navegació marítima arriba als Ports de Catalunya de la mà d’Almarin
La millor ajuda a la navegació marítima arriba als Ports de Catalunya de la mà d’Almarin

L’amplia experiència en fabricació d’equipament portuari de l’empresa Almarin amplia la seva relació amb els Ports de Catalunya amb la signatura d’un acord de col·laboració amb l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET). Almarin vol donar a conèixer les seves principals activitats enfocades en la senyalització marítima i els pantalans flotants. 

Almarin és una empresa especialitzada en el disseny i fabricació d’ajudes a la navegació marítima, que destaca per les seves gammes de boies i balises de disseny i fabricació pròpies.

A més a més, juntament amb el seu soci Lindley, ofereix solucions flotants tals com pantalans d’alumini, formigó, acer o fusta, així com passarel·les i controls d’accés, plataformes flotants i accessoris com torretes de servei, entre d’altres. Ambdues empreses estan formades per tècnics altament especialitzats i capacitats per a qualsevol mena d’assistència tècnica, així com per a dur a terme el manteniment d’equips i oferir un complet servei postvenda.

La companyia forma part del Grup Lindley (Portugal), creat el 1930, amb una àmplia experiència en el sector portuari i industrial.

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR