facebook
facebook
twitter
dt, 3 d'agost d 2021
El CN Port de la Selva ha col·laborat, un any més, en la neteja del fons marí
El CN Port de la Selva ha col·laborat, un any més, en la neteja del fons marí

El passat dissabte, 10 de juliol, ha tingut lloc la jornada anual de recuperació d’arts de pesca perduts en el Port de la Selva, en la que el Club Nàutic Port de la Selva ha participat amb l’embarcació i un equip de bussejadors voluntaris de la seva Secció de Submarinisme.

A les 9 del matí, al moll de la Timba del Port de la Selva, va començar la jornada de recollida d’arts de pesca perduts organitzada per l’associació Otras Maneras. Aquesta cinquena edició ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats i la participació de 55 voluntaris i voluntаries, entre ells 12 bussejadors professionals, 17 apneistes i 7 pescadors.

Pel que fa als mitjans, també hi van participar 5 vaixells de pesca artesanal amb els seus pescadors i 5 vaixells recreatius amb bussejadors, entre els quals el del Parc Natural del Cap de Creus. A més, com a novetat d’ aquesta Edició, també s’ha netejat la vora de la platja amb la participació de 10 persones.

En total s’han recollit 30 nanses de pesca i més de dos quilòmetres de xarxa, al que cal afegir dos contenidors d’escombraries i set bosses plenes de brossa de la platja. Unes xifres rècord.

Un cop feta la feina, i ja tots a port, s’ ha presentat el repte KAI, que consisteix en fer nedant els 120 quilòmetres de la Costa Brava a favor de la protecció mediambiental: El 21 d’ agost es recorrerà nedant per primer cop la totalitat de la Costa Brava -120 quilтmetres- amb l’ objectiu de recollir fons per al projecte de sostenibilitat de la Universitat de Barcelona ‘Evitem la pesca fantasma’

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR