facebook
facebook
twitter
dt, 2 d marš d 2021
La Junta Directiva del CN Salou renova mandat
La Junta Directiva del CN Salou renova mandat

Havent finalitzat el mandat de 6 anys de l’actual Junta Directiva del Club Nàutic Salou, presidida per Jaume Vicheto Capdevila, es va iniciar el procés electoral que tenia com a objectiu que els socis escollissin de nou la propera Junta Directiva que havia de gestionar el Club els propers 6 anys.

Donat que únicament es va presentar l’actual Junta Directiva, el procés electoral s’ha desenvolupat de forma ràpida i simplificada tornant a proclamar elegits els actuals gestors del CN Salou. Amb aquest motiu el President voldria agrair als membres de la Junta Directiva i a tots els socis que han col·laborat amb el seu suport i dedicació durant aquests darrers 6 anys, i també als treballadors del Club que com sempre han desenvolupat les seves tasques amb una excel·lent professionalitat.

La Junta reelegida afronta novament amb fermesa i il·lusió els reptes presents i futurs que hauran de gestionar, des de l’actual pandèmia, passant per la crisi econòmica que ja es comença a patir fins al procés de nova concessió en el que participarà el Club els propers anys. També es vol adaptar els serveis del Club a les noves tendències d’usos i a les noves necessitats dels socis i dels visitants. La Junta i tot l’equip del CN Salou seguiran treballant per que l’entitat sigui un espai d’acolliment,  diversió i de pràctica dels esports nàutics adaptat a les necessitats dels seus usuaris.

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR