facebook
facebook
twitter
dt, 2 d marš d 2021

El Club Nàutic Riumar incorpora el logo de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) en el seu equipament

El Club Nàutic Riumar incorpora el logo de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) en el seu equipament

El Club Nàutic Riumar, adherit a l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) des del passat estiu, ha incorporat el logo de l’ACPET en els seus nous equipaments. Amb aquesta novetat el Club de la Costa Daurada destaca la imatge i la força dels Ports de Catalunya, així com la tasca de la mateixa Associació en vers els seus associats.  

El Club Nàutic Riumar disposa d'unes instal·lacions de qualitat amb 146 amarradors, varador, traveling, recollida d'aigües brutes, benzinera, taller-nàutica, vigilància nocturna i més serveis. Situat en un entorn privilegiat, al mateix Delta de l'Ebre, el CN Riumar compte amb un gran nombre de socis, molts d'ells aficionats a la pesca esportiva. Una petita joia al bell mig del Parc Natural ideal per gaudir de la Costa Daurada i la resta de la costa catalana.

L'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) ja compta amb 45 ports esportius, el 94% del total de Catalunya, distribuïts per la Costa Daurada-Terres de l’Ebre, la Costa Barcelona i la Costa Brava. L’ACPET és la veu conjunta dels seus associats defensant tots els seus interessos i promovent la seva imatge i la del sector tant a nivell nacional com internacional.

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR