facebook
facebook
twitter
dj, 28 d gener d 2021
Activitats, trobades i novetats 2021 de la Secció de Creuer del CN l’Escala

Una trentena de navegants de creuer de la zona nord de Catalunya es trobaven el 9 de gener per assistir a la primera conferència de l’any de la Secció de Creuer del club Nàutic l’Escala. La reunió, que va tenir lloc des de la plataforma Zoom, va comptar amb participants de la secció de creuer del Club, del Club Vela Golfus i de la regata Interclubs Empordà i va servir per presentar les novetats de la temporada 2021.

Aleix Ballester, responsable de l’Àrea de Competicions de la Federació Catalana de Vela (FCV), va ser l’encarregat de donar a conèixer el calendari català de regates, les llicències federatives disponibles i el llistat de material de seguretat necessari per participar-hi, així com la nova promoció que ofereix la federació per tal d’obtenir el certificat de ràting ORC 2021 de manera gratuïta. La xerrada també va comptar amb les aportacions de Joel Brossa, membre de del Comitè de Creuer de la FCV i de l’Associació de Regatistes d’Altura del Mediterrani.

La promoció, disponible per a embarcacions que no hagin tramitat mai un ràting ORC o que faci més de tres anys que no el tenen, permet sol·licitar aquest certificat de manera gratuïta. Aquesta iniciativa té per objectiu facilitar que les embarcacions puguin obtenir-lo, que la flota pugui competir unida sota un mateix estàndard en la mesura del possible, així com ampliar el número de participants a les trobades i regates de la classe.

Pere Sala, vocal de creuer del Club Nàutic l’Escala, i Paco Muñoz, president del Club Vela Golfus, van obrir el torn de paraula per tal de presentar la conferència, destacant la seguretat d’aquest esport a l’aire lliure davant la COVID-19, així com les condicions excel·lents que ofereix la Badia de Roses per gaudir de la vela de creuer. La badia, de fet, serà l’escenari, aquest 2021 de vàries trobades de creuer dirigides a les flotes de l’Escala i Empuriabrava.

/ ACPET-CN l’Escala

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR