facebook
facebook
twitter
dj, 17 d desembre d 2020
Avança la segona fase de les obres del Port d’Aro
Avança la segona fase de les obres del Port d’Aro

Les obres de renovació del Port d’Aro continuen en marxa i, des de principis de novembre, s’està treballant ja en la segona fase de la reforma. Entre les actuacions previstes per a les pròximes setmanes, s’iniciarà el dragat de la segona fase, es continuarà amb l’execució de canalitzacions de xarxes i també amb l’enderroc del moll de Llevant.

Pel que fa a les instal·lacions, es continuarà amb l’estesa de cablejat, mentre que s’avança també en la millora de la bocana. Aquesta actuació s’ha vist afectada en els últims dies pels petits temporals ocorreguts que han endarrerit, lleugerament, les tasques que s’hi estaven realitzant i que ja s’han reprès. Com s’ha fet des de l’inici, es disposa de múltiples mesures d’higiene i seguretat per garantir la salut d’operaris i de l’entorn en tot el procés.

Des del Club, aquest estiu havien preparat amb molta il·lusió una exposició fotogràfica i amb elements materials per mostrar l’evolució del Port al llarg de la seva història i, molt especialment, el procés de transformació que estan vivint amb les obres. A conseqüència de la situació de la crisi de la Covid 19, van decidir cancel·lar aquesta mostra. Malgrat això, podeu veure com està essent la reforma del Port a través d’aquest vídeo que recull una bona part de la tasca que hi ha al darrere d’aquest nou espai que ben aviat tots podrem gaudir.

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR