facebook
facebook
twitter
dj, 17 d desembre d 2020
El Club de Vela Blanes, seu de les activitats marítimes del Club Esportiu de Mossos d’Esquadra
El Club de Vela Blanes, seu de les activitats marítimes del Club Esportiu de Mossos d’Esquadra

El Club Esportiu de Mossos d’Esquadra (CEME) de Catalunya i el Club de Vela Blanes han signat un conveni de col·laboració que culmina una tasca prèvia de treball de diversos mesos. L’objectiu és implantar línies de col·laboració entre les dues entitats en tot allò que tingui a veure amb l’àmbit esportiu i la responsabilitat social.

Totes dues entitats ja han planificat futures accions a desenvolupar en el marc de l’acord signat. Això significarà que, properament, es duran a terme diverses iniciatives i activitats tant de caire esportiu com solidari. Val a dir que el Club Esportiu de Mossos d’Esquadra (CEME) té com a president al comissari Joan Carles Molinero i com a vicepresident Josep Denuc, i l’entitat aglutina diverses especialitats esportives a nivell de tot Catalunya.

D’aquesta manera, doncs, el Club de Vela Blanes ha esdevingut ara la seu marítima principal del Club Esportiu de Mossos d’Esquadra de Catalunya, aglutinant l’activitat de tot el país. El conveni que s’ha signat té una duració inicial d’un any, i es prorrogarà automàticament si cap de les dues entitats manifesta el contrari. En aquest sentit, el Club de Vela Blanes ha expressat la seva voluntat de col·laborar, en el format que es determini, en totes les activitats organitzades o promogudes pel CEME, i viceversa.

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR