facebook
facebook
twitter
dj, 17 d setembre d 2020

Els Ports de Catalunya col·laboren amb l’Upside Down Challenge per a donar visibilitat a l’ELA

Els Ports de Catalunya col·laboren amb l’Upside Down Challenge per a donar visibilitat a l’ELA

Nedar tota la costa catalana de nord a sud és una fita a l’abast de molt pocs. El proper 17 de setembre arrenca l’Upside Down Challenge, una iniciativa solidaria que vol donar visibilitat a l’ELA i recaptar diners per a l’investigació de la malaltia. De Portbou a les Cases d’Alcanar, 24 dies seguits nedant, més de 400 km en paral·lel a la costa, més de 120 hores nedant, més de 200.000 braçades per l’ELA.

Tots els diners recaptats es destinaran a Tricals (World largest Network to Cure ALS), l’organisme europeu que composa la xarxa més àmplia de centres d’ELA del món. 25 països i un total de 63 centres d’investigació units per a desenvolupar tractaments i assajos clínics interconnectant pacients, centres d’investigació i farmacèutiques. 

Upside Down Challenge

Els Ports de Catalunya col·laboren amb l’Upside Down Challenge oferint suport logístic en les diferents parades estratègiques durant tota la travessa. 18 ports de l’Associació Catalana de Ports Esportius I Turístics (ACPET) serviran de punt de parada per a l’expedició per a poder descansar i preparar cada nova etapa. Els Ports participants són: Club Nàutic Port de la Selva, Port de Roses, CN l’Escala, CN l’Estartit, CN Llafranc, CN Port d’Aro, CN Cala Canyelles, CV Blanes, CN Arenys de Mar, Port Mataró, Port de Badalona, Marina Port Vell, CN Garraf, CN Vilanova, CN Coma-ruga, CN Salou, CN Cambrils, CN Hospitalet-Vandellós i el CN les Cases d’Alcanar.

Bookmark and Share
PUBLICITAT