facebook
facebook
twitter
dc, 3 d juliol d 2019
Catalunya, la comunitat autònoma amb més ports esportius guardonats amb la Bandera Blava
Catalunya, la comunitat autònoma amb més ports esportius guardonats amb la Bandera Blava

El Far de Calella va acollir el passat 7 de juny el lliurament de Banderes Blaves a ports esportius i platges de Catalunya. 23 ports esportius, la comunitat autònoma amb més instal·lacions portuàries reconegudes,  i 97 platges van ser guardonats amb aquest distintiu mediambiental reconegut internacionalment.

Els ports esportius i club nàutics guardonats de l’ACPET són:  Club Nàutic Llança, CN Port de la Selva, Port Esportiu de Roses, CN L’ Escala, CN Aiguablava, Marina Palamós, CN Costa Brava-Palamós, Club de Vela Blanes, CN Arenys de Mar, CN El Balís, Port Mataró, Marina Badalona, Port Masnou, Port Olímpic de Barcelona, Port Ginesta, Port de Sitges-Aiguadolç, CN Garraf, Port Segur de Calafell, CN Cambrils, CN Salou i CN l'Hospitalet de l’Infant.

A l’acte hi van assistir més d’un centenar de persones entre autoritats, alcaldes i alcaldesses, representants dels ports esportius i d’altres convidats. Destacar la presència del Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet, el Director de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, el Gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, l’Alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, el President de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET), Albert Bertran, i el President de l’ADEAC, José Ramón Sánchez, entre d’altres.

 GALERIA D'IMATGES 

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR