facebook
facebook
twitter
dv, 22 d marš d 2019
L’ACPET i BAadvocats organitzen una Jornada Jurídica per a ports esportius
L’ACPET i BAadvocats organitzen una Jornada Jurídica per a ports esportius

L’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET), conjuntament amb BAadvocats, han organitzat aquest matí en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona una Jornada Jurídica per a ports esportius.

L’acte ha comptat amb quatre ponències amb l’objectiu d’informar i assessorar els principals responsables dels ports esportius catalans sobre els temes jurídics i legals de principal interès per a la gestió de les entitats i el sector.

Albert Bertran, President de l’ACPET, ha estat l’encarregat de presentar la jornada, que ha comptat amb la presència del Gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez. La primera ponència ha tractat sobre el ‘Compilance penal’ i ha anat a càrrec de Rafael Sánchez, advocat penalista, i Jacob Jordà, consultor de GNL Compliance. En segon lloc s’ha parlat del ‘Conveni col·lectiu de ports i dàrsenes esportives’ a càrrec de l’advocat de BAadvocats, Joan Hidalgo de la Torre.

Després d’una pausa de mitja hora s’ha reprès la sessió amb la ponència ‘Procediment de renovació de concessions: aspectes fiscals i jurídics a tenir en consideració’ impartida per Alex Massaguer i Lourdes Aran de BAadvocats. Per a tancar la jornada Jaume Prats de BAadvocats ha parlat de l’estat actual de la T-0.

Bookmark and Share
PUBLICITAT