facebook
facebook
twitter
dl, 14 d gener d 2019
L’ACPET i la FCV visiten les obres de la nova concessió del CN Cambrils
L’ACPET i la FCV visiten les obres de la nova concessió del CN Cambrils

Abans de la visita s’ha fet una reunió on el CN Cambrils han explicat tot el procés de la renovació

El Club Nàutic Cambrils, l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) i la Federació Catalana de Vela (FCV) han organitzat conjuntament una jornada per conèixer el procés de renovació de la concessió del club cambrilenc, l’execució de les corresponents obres i posar en comú les necessitats dels ports per fer front a les futures renovacions.

A la trobada han assistit com amfitrions per part del CN Cambrils el seu President, Ramón Vallverdú i la Gerent, Jordina Gallinat. Per part de l’ACPET el President, Albert Bertran, el Secretari, Tony Colom i el Vicepresident de la Zona Centre, Joan Guitar. De la FCV han estat presents el seu Vicepresident Segon, Josep Mª Isern, el Gerent, Josep Mª Seguer, la representant de la Zona Sud Terres de l’Ebre, Rosa Carrasco. També han estat presents els diferents responsables del projecte i les obres de la nova concessió, així com d’altres representats de diversos ports de l’ACPET i de la FCV.

La jornada s’ha iniciat a la seu social del CN Cambrils on Vallverdú ha fet una acurada explicació del procés de renovació, el corresponent projecte i les obres que s’estan duent a terme actualment a l’entitat. Posteriorment els presents han realitzat diverses preguntes i comentaris i s’ha debatut sobre els principals punts de les renovacions dels ports esportius , així com també del present i futur del sector nàutic i els ports.

Finalitzada la xerrada tots els assistents han realitzat una visita al Club per conèixer de primera mà l’estat de la primera fase de les obres i fer-se una idea de la projecció de la resta de fases que es durant a terme en un parell d’anys. Per tancar la jornada s’ha organitzat un dinar en un restaurant de la localitat.

Bookmark and Share