facebook
facebook
twitter
dl, 17 d setembre d 2018
Els Ports Esportius de Catalunya es donen cita en el Saló Nàutic de Barcelona 2018
Els Ports Esportius de Catalunya es donen cita en el Saló Nàutic de Barcelona 2018
Els visitants també podran consultar les diferents promocions impulsades per l’ACPET com ‘Navegar té premi. Amarra gratis!’, ‘Marina Day’ o el ‘Sailing Costa Brava’

Un any més l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) estarà present, del 10 al 14 d'octubre, en el Saló Nàutic Internacional de Barcelona. L’ACPET representarà a tots els seus ports esportius i clubs nàutics associats.

En el stand de l'Associació Catalana s'informarà sobre l'oferta nàutic-esportiva de qualitat dels seus associats, els visitants també podran consultar les diferents promocions impulsades per l’ACPET com ‘Navegar té premi. Amarra gratis!’, ‘Marina Day’ o el ‘Sailing Costa Brava’.

El 57º Saló Nàutic Internacional de Barcelona concentra tota l'oferta i totes les novetats de la nàutica esportiva i d'esbarjo, embarcacions a motor i a vela, de pesca i de passeig, canoes, caiacs, llanxes, remolcs o indumentària esportiva comparteixen espai expositiu en una de les majors fires de nàutica d'Europa amb la participació de les principals marques nacionals i internacionals.

Bookmark and Share