facebook
facebook
twitter
dj, 19 d juliol d 2018
El CN Llançà estrena nova web i App
El CN Llançà estrena nova web i App
L’usuari ja pot tenir una experiència digital molt més actualitzada i intuïtiva en relació a tota la informació i oferta de serveis del Club

El Club Nàutic Llançà treballa diàriament per millorar tots els seus serveis i recentment ha renovat la seva pàgina web (http://www.cnllanca.cat) i també ha estrenat una nova aplicació per a dispositius mòbils amb tota la oferta del Club.

La web té un aire molt més actualitzat i intuïtiu, facilitant la navegació als usuaris i l’accés als diferents serveis del Club, la consulta d’informació, l’agenda, noticies i les últimes novetats.

La  nova l'App del Club Nàutic Llançà es pot descarregar des de l'AppStore per a dispositius Apple, i des del GooglePlay per a dispositius Android, o llegint el codi QR que trobareu a continuació.

Destacar els apartats de meteorologia que permet accedir a la informació de la estació del club en temps real, i també a una imatge actualitzada de la webcam.  Sense oblidar les notificacions on les usuaris rebran les actualitzacions de la web, l'app o la intranet dels socis. Destacar les noticies i agenda per mantenir-te sempre informat de tot el relacionat amb el CN Llançà.

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR