facebook
facebook
twitter
dj, 19 d juliol d 2018
Els Ports Esportius de Catalunya i Urbe Home Events uneixen forces
Els Ports Esportius de Catalunya i Urbe Home Events uneixen forces
L'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) ha signat un acord de patrocini preferencial amb la immobiliària pertanyent a Wallner Group

L'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) ha signat un acord de patrocini preferencial amb Urbe Home Events, la immobiliària amb seu a Barcelona que pertany a Wallner Group. L'acord estarà vigent fins a finals de 2019 amb opció de renovació i situa a Urbe Home Events com el principal sponsor dels Ports Esportius de Catalunya, apostant per crear sinergies entre dos sectors molt forts en l'economia del país. La signatura del patrocini s'ha realitzat aquesta setmana a Barcelona amb la presència del President de la ACPET, Albert Bertran, i el President de Wallner Group, Jaume Sánchez.

Wallner Group, al que pertany Urbe Home Events, aspira a ser un referent en el sector serveis BPO, proporcionant un servei integral i excel·lent als seus clients actuals i potencials, mitjançant un equip altament qualificat i compromès que permet fidelitzar als seus clients, diferenciar-se i crear marca; assegurant la rendibilitat i el creixement en clients i serveis.

Bookmark and Share