facebook
facebook
twitter
ds, 2 d juny d 2018
Ponència del Director de Ports de la Generalitat de Catalunya en el ‘XVII Symposium sobre Puertos Deportivos’
Ponència del Director de Ports de la Generalitat de Catalunya en el ‘XVII Symposium sobre Puertos Deportivos’
Joan Pere Gómez i Comes explica la ‘Política, Renovacions i Viabilitat dels Ports Esportius a l’empara de cada normativa autonòmica’

L’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics ha estat present a la conferència ‘Política, Renovacions i Viabilitat dels Ports Esportius a l’empara de cada normativa autonòmica’ realitzada pel Director de Ports de la Generalitat de Catalunya, Joan Pere Gómez i Comes, juntament amb Mariela González-Bermejo (Ports d’Andalusia), Xavier Ramis i Pere Puigdengoles (Ports Illes Balears), Jose I. Villar (Portos de Galicia), José R. Díez de Revenga (Puertos de Murcia), Manuel Ortega (Puertos Canarios) y Aitor Etxebarria (Puertos del Gobierno Vasco).

La ponència s’emmarca dins del ‘XVII Symposium sobre Puertos Deportivos’ que se celebra aquest cap de setmana a Canàries. A les jornades d'aquest any es debat sobre els principals temes d'actualitat que més incideixen en l'activitat empresarial de les marines esportives, com la Llei i el nou reglament de Costes en les concessions de ports esportius; la Concessió demanial vs. Concessió d'obra i de serveis; el Règim tarifari, especialment la Tarifa T0; les inversions en ports esportius davant els nous concursos i la seva tornada. Lliçons d'altres sectors; els Nous models de Gestió i Econòmics dels Ports Esportius; les instal·lacions nàutiques com a elements d'integració port-ciutat. Lloc de generació d'impacte socioeconòmic i les Política de competència en matèria de ports esportius. renovació de les concessions a l'empara de la seva pròpia normativa autonòmica en ports, viabilitat de les concessions administratives.

Bookmark and Share
PUBLICITAT