facebook
facebook
twitter
dt, 1 d maig d 2018
Els Ports Esportius de Catalunya presents al Saló Nàutic de Palma 2018
Els Ports Esportius de Catalunya presents al Saló Nàutic de Palma 2018
 

Els representants de l´ACPET van acompanyar i mostrar el Saló de Palma al Director de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes

L’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) ha estat present al Saló Nàutic de Palma 2018 celebrat del 27 d’abril al 1 de maig. La delegació de l´ACPET  ha visitat el certamen per valorar la presencia corporativa dels ports catalans en la edició 2019. Amb aquest motiu es valora molt positivament la presencia del Gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes per conèixer de primera mà el Saló de Palma, i així avaluar una possible col·laboració amb l´ACPET pel 2019 tal i com ja s’està fent en el Saló Nautic de Paris i la Boot de Dusseldorf.

Els membres  de l´ACPET que van acompanyar a Joan Pere Gómez van ser, el President Albert Bertrán, i els membres de Junta Directiva Nicolás González (Sant Carles Marina), Maribel Vela (CN Sant Feliu) i Joan Conde (Port Fòrum) representant la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, la Costa Brava i la Costa Barcelona respectivament.

Bookmark and Share