facebook
facebook
twitter
dj, 12 d'abril d 2018
Albert Bertran elegit nou President de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics
Albert Bertran elegit nou President de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics
L’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) ha elegit  Albert Bertran Romero com a nou President agafant el relleu de Tomàs Gallart que deixa el càrrec després de vuit anys. Bertran, que també és President Executiu del Port de Sitges-Aiguadolç, ha estat nomenat per unanimitat durant l’Assemblea General Ordinària i Extraordinària celebrada dimecres 11 d’abril a les instal·lacions del OneOcean Port Vell de Barcelona.

Durant l’Assemblea també s’ha elegit al Vicepresident Primer, càrrec que ocuparà Raimon Roca en substitució del mateix Albert Bertran, el nou Secretari serà Tony Colom i com a Tresorer ha estat reelegit Domènec Gómez.

Bertran ha fet una primera pinzellada del que serà el camí per continuar la bona tasca realitzada fins ara pel President sortint, se seguirà reforçant la unió de la família dels ports esportius catalans i es treballarà per ampliar-la, es continuarà amb la tasca de comunicació per mostrar que els ports són llocs oberts a tothom, i també se seguirà enfortint les bones relacions amb les diferents administracions.

Albert Bertrán (Barcelona, 1 de novembre de 1954) té una amplia experiència en el sector nàutic, va ser un dels periodistes nàutics de referència fins a la finalització dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 durant els que va ser el cap de premsa de vela, havent cobert també els Jocs de Seul 88 o la Copa Amèrica. Va ser Director de la Revista Yate i responsable de la primera agència nàutica espanyola (SBR), després i fins l’actualitat ha estat al capdavant del Port de Sitges-Aiguadolç situant-lo com un dels ports esportius de referència del mediterrani.

Bookmark and Share