facebook
facebook
twitter
dv, 2 d juny d 2017
 21 ports de l’ACPET guardonats amb la Bandera Blava

 21 ports de l’ACPET guardonats amb la Bandera Blava

21 ports esportius de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) han sigut guardonats amb la Bandera Blava, un reconeixement que valora i premia la gestió ambiental i la seguretat,  les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental. L’entrega es va realitzar divendres 2 de juny al CN Costa Brava-Palamós i es va comptar amb la presència del Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Josep Rull. També estava present el President de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, el Sr. Tomàs Gallart, així com d’altres personalitats de l’Adminsitració i el sector nàutic.

Els ports i clubs de l’ACPET guardonats són: CN Llançà, CN Port de la Selva, Port esportiu de Roses, CN L’Escala, CN Aiguablava, Marina Palamós, CN Costa Brava-Palamós, CN Port d’Aro, Club de Vela Blanes, CN El Balís, Port Mataró, Marina Badalona, Port Masnou, Port Olímpic de Barcelona, Port Ginesta, CN Garraf, Port de Sitges-Aiguadolç, CN Vilanova, CN Salou, CN Cambrils i Port Hospitalet de l’Infant.21 puertos deportivos de la Asociación Catalana de Puertos Deportivos y Turísticos (ACPET) han sido galardonados con la Bandera Azul, un reconocimiento que valora y premia la gestión ambiental y la seguridad, las instalaciones y la prestación óptima de los servicios y la información y la educación ambiental. La entrega se realizó el viernes 2 de junio en el CN Costa Brava-Palamós y contó con la presencia del Consejero de Territorio y Sostenibilidad de la Generalitat de Cataluña, el Sr. Josep Rull. También estaba presente el Presidente de la Asociación Catalana de Puertos Deportivos y Turísticos, el Sr. Tomàs Gallart, así como otras personalidades de la Adminsitració y el sector náutico.

Los puertos y clubes de la ACPET galardonados son: CN Llançà, CN Port de la Selva, Port esportiu de Roses, CN L’Escala, CN Aiguablava, Marina Palamós, CN Costa Brava-Palamós, CN Port d’Aro, Club de Vela Blanes, CN El Balís, Port Mataró, Marina Badalona, Port Masnou, Port Olímpic de Barcelona, Port Ginesta, CN Garraf, Port de Sitges-Aiguadolç, CN Vilanova, CN Salou, CN Cambrils y Port Hospitalet de l’Infant.  

Bookmark and Share