facebook
facebook
twitter
dc, 17 d maig d 2017
Els principals temes del sector nàutic a debat en les Jornades dels ports esportius catalans
Els principals temes del sector nàutic a debat en les Jornades dels ports esportius catalans
 Han finalitzat les XV Jornades Tècniques i de Treball dels Ports Esportius de Catalunya celebrades l’11 i 12 de maig en el Port de Sitges-Aiguadolç i organitzades per l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET). Durant els dos dies que han durat les Jornades s'han realitzat diverses ponències sobre els principals temes del sector nàutic-portuari, com la Renovació de Concessions, la Integració Port-Ciutat, la Situació actual i tendències de la nàutica, temes jurídics i el Pla de Ports 2017-2030, entre d’altres.


A les Jornades de l’ACPET han assistit els principals representants dels ports esportius de catalans, i s'ha comptat amb la presència de diverses personalitats del sector com el President de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, Tomàs Gallart, el President de la Federació Espanyola de Ports esportius i Turístics, Gabriel de Sandoval, el Secretari General d’ANEN, Carlos Sanlorenzo i entre les personalitats de l'Administració pública destacar la presència del Gerent de Ports de la Generalitat, el Sr. Joan Pere Gómez i Comes, l'Alcalde de Sitges, Miquel Forns, l'Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras i l'Alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós.

Unes jornades que han conclòs amb un gran èxit tant de participació com d'organització, des de l’ACPET es treballa per tractar els principals temes actuals del sector i els reptes de futur als quals s'enfronten els ports esportius.

Bookmark and Share