facebook
facebook
twitter
dc, 18 d gener d 2017
Els ports esportius catalans es promocionen a la Boot Düsseldorf 
Els ports esportius catalans es promocionen a la Boot Düsseldorf 

L'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET), que representa a 39 ports i clubs de Catalunya, estarà present en la Boot Düsseldorf 2017, una de les fires nàutiques més importants del món. El certamen, que se celebra del 21 al 29 de gener, comptarà amb 1.813 expositors de 70 països abastant 220.000 metres quadrats i on el visitant podrà veure 1.800 embarcacions.

Aquest any l'estand de l’ACPET compta amb la presència i col·laboració de Ports de la Generalitat de Catalunya. El mostrador està diferenciat per costes, Costa Brava, Costa Barcelona i Costa Daurada-Terres de l'Ebre i en ells s'oferirà tota la informació dels ports esportius associats així com dels principals atractius turístics de la zona.

Durant els nou dies de la fira l'Associació també promocionarà les seves diferents iniciatives com el ‘Marina Day’ (el dia dels ports esportius), la targeta ‘ACPET VIP’ (avantatges per als millors usuaris), ‘Navegar té premi, Amarra Gratis!’ (una nit d'amarri gratis en cada port) i el ‘Sailing Costa Brava’ (forfait de 7 nits d'amarri a un preu immillorable).

Bookmark and Share