facebook
facebook
twitter
dc, 22 d marš d 2017

Els Ports Esportius Catalans se sumen a la benvinguda a Didac Costa

Els Ports Esportius Catalans se sumen a la benvinguda a Didac Costa

La FNOB (Fundació Navegació Oceànica de Barcelona) convoca a tota la comunitat nàutica a donar la benvinguda a Barcelona a Dídac Costa, que va complir el seu somni d'acabar la Vendée Globe, la volta al món en solitari, sense escales ni assistència després de 108 dies en el mar. Dídac Costa, que va participar en la regata com a ambaixador de la Barcelona World Race, ho va fer a bord del Kingfisher, l'històric IMOCA 60 de la Fundació que acumula 5 voltes al món.

Els amants de la vela s'estan mobilitzant per acudir a homenatjar com es mereix el nostre navegant i, per tant, és de preveure una assistència molt nombrosa a la benvinguda d’en Dídac i el seu equip el proper dissabte 25 de març a les 12h al Moll de Llevant a la Base Oceànica de la FNOB d'on va partir cap a Les Sables d'Olonne i on es va dur a terme la preparació del seu vaixell.

Des de l’ACPET animem a tots els ports i clubs associats, així com tots els amants de la vela, el mar i la nàutica a participar en la iniciativa ja que la gesta aconseguida pel Didac és única i suposa un impuls per a la nàutica del nostre país.

Bookmark and Share